Wednesday, 3 July 2013

Maksud Colour Bar di Hujung Ubat Gigi

Aku nak share apa yang aku baca kat FB.
Mesti ramai yang tak tahu apa makna colour bar kat belakang tiub ubat gigi kan.

Macam ni ha...


Green: Natural
Blue: Natural + Medicine
Red: Natural + Chemical Composition
Black: Pure Chemical

Bila aku tahu sepantas kilat berlari ke bilik air tengok aku punya Safi Kayu Sugi & Qaseh punyer Morning Kiss.
Emmmm.....
Colour ape lagi....colour black la..

Masalahnya tak pernah jumpa lagi ubat gigi yang bar colour green or blue ni.
Kena pegi cari ni.
Tambah2 ubat gigi budak2.
Diorang kan suka sangat telan daripada ludah..

Kena gosok gigi dengan arang jela.
100% asli.


"Bang mintak arang sikit"..

6 comments:

Anonymous said...

yang colour biru , guna winks CNI punyaa .. ada di farmasi CNI ..

qasehuteq said...

Thanks 4 ur info.tp kt kota bharu xsure ad ke x farmasi cni..

Anonymous said...

Ada kat stokis cni dpn mydin.

Anonymous said...

colgate pun ade kaler bitu, yang 3 action punye.. :)

Anonymous said...

colgate pun ade kaler biru, yang 3 action punye.. :)

Anisah Abd Rahman said...

Ubat gigi glister dari rangkaian produk amway, garis biru. Boleh order ngn saya klu mint nk cuba.