Monday, 18 February 2013

Tempahan Bakul 'Paper'

Alhamdulillah.
Happy plus legaaa gilerr rasanya...
Akhirnya berjaya jugak aku setelkan tempahan bakul untuk Majlis Kahwin sorang member aku ni.
Bukan banyak pun 150 bijik jer tapi cabarannya emmm...
Malas citer la kenn....
Kalu time bujang dulu ok jer dalam sehari boleh siapkan dalam 8 ke 10 bijik sehari.
Sekarang paling banyak pun cun cun 3 ke 5 bijik jer.
Banyak sangat kot terputus urat masa deliver baby dulu..
Cehhh..alasannnnnnnn..





Nanti kalau rajin aku buat entri cara-cara nak buat bakul ni ek.
Mana tau korang nak belajar ke..
Kalau la kan...

5 comments:

NinaAz said...

Rajinnya akak.. nnti tunjuk erk cr buat

qasehuteq said...

In Sha Allah.Ada masa nati sy tunjuk.
Kak Na kenal lagi dk Teq ni?
Sekolah Wataniah?KO xingat dh eh?

embun suchi said...

waahhh... sangat rajin puan uteq.
tempahan tak terhad ko ?

qasehuteq said...

limited edition ci..time luruh pusat jah.haha.

embun suchi said...

yaakk... siap limited edisen tu. time luruh pusat urat rajin aktif sikit kot.