Thursday, 17 April 2014

Qaseh dan Taman Permainan

Banyak sangat gambar kat taman permainan dalam phone ni.
Moh ler kita clearkan memory dengan jadikannya sebagai entry..hekhek..aci dok..

Taman yang selalu pergi taman permainan dalam Taman Orkid dan Taman Tengku Anis.
Yang best Taman Tengku Anis la sebab kawasan luas pastu ade binatang sekali, ala-ala mini zoo.
Tak banyak pun binatang yang ada bolehlah dari tak de.
Nak bawak pegi zoo kat klate dah tak de zoo...
Kesian...




Yang ni kat Taman Orkid.
Trademarknya helikopter.
Kalau Qaseh cakap nak pegi taman helikopter aku dah tau lah dia nak datang sini.



#Prayformh370


Kat sini jugak ada kolam ikan keli.
Bolehlah nak bagi anak-anak kenal dengan ikan keli.



Yang ni kat Taman Tengku Anis.
Baru je pegi kemarin.
Siap ada supa doopa.
RM5 aku ingatkan free.




Ada tambahan binatang jugak.
Dah ada kuda.
Eksaited Qaseh, biasa tengok dalam buku je.


Ibu 25 weeks already.
Hidung dah kembang kembung.


2 comments:

embun suchi said...

gediks molek pose kakak hok di taman helikopter tu. hehe..
berbaju kurung sokmo ibu kakak loni. manish.

qasehuteq said...

Berbaju krg sokmo sgtla ci mugo time lepas kelik kijo sokmo tu gk g tamannyo...