Tuesday, 1 April 2014

Qaseh Iris Is 3

Sedar tak sedar hari ni dah masuk bulan April.
Cepat sangat masa berlalu.
Rasa macam baru je sambut New Year.

27 Mac 2014 genap umur Qaseh Iris 3 tahun.
Happy Birthday to my little girl.
May beauty and happiness surround you today and always.


Walau tahun ni ibu & baba tak celebrate besday kakak, 
tak bermakna ibu & baba xsayang kakak.
Ibu xdek idea sebenarnya nak celebrate.
Plus banyak sangat kenduri kendara bulan ni.
Kita anggap jela makan kenduri tu macam celebrate besday kakak.
Ok tak??hehe

Yang penting doa ibu & baba sentiasa tidak putus untuk kakak.
Semoga kakak menjadi anak yang solehah penyejuk hati ibu & baba.

Aminnnn...

4 comments:

Noor Suraya said...

singgah mai cni...hehehe..anak yg sulung sebaya la kan?cuma anak sy bulan dec.

qasehuteq said...

A,aa tahun 2011.beza bulan jela kan.Sy anak nombor dua belum keluar lagi :)

embun suchi said...

selamat bajet ibu untuk tahun ni.

selamat hari jadi kakak. semoga membesar dengan sihat, dengar kata ibu dan baba. tahun ni kakak boleh hadiah istimewa doh tu. dale perut ibu tu.

qasehuteq said...

timo kaseh auntie umbim.
nk tgu besday kak noyala.tupe skaki.hehe