Monday, 15 September 2014

Wake me up when september end

Entri pertama di bulan september.
Pemalas betul sekarang, padahal banyak je masa terluang..

Bulan depan dah nak start keje.
Ohoiii malasnye rasa..kan best duduk mengangkang je kat rumah tapi gaji tiap2 bulan masuk..hikhokhikhok..

Bulan september adalah bulan kelahiranku..
Ustaz Kazim ckp besday kita sepatutnya kita celebrate mak kita sbb dia yg berjuang melahirkan kita, bukan kita beria celebrate diri sendiri.huhu..
Tapi memang tak penah celebrate pun.
Dah tua ni makin xberapa ke arah itu.
Besday ank je celebrate.

Mujur hubby yg xberapa nak romantik tu ingat. Tapi aku agk la kan dia ingat pun misti sbb notification fb..
Kalau xdek fb mmg xingatla.
Besday sendiri pun lupa, inikan pula org lain. Org laki mmg mcm tu kan. 
Ape diorang kesah..tarikh je pun.
Eh termengata plak. Xpe raya haji nt kita mintak ampun..hehe..


Hadiah hari jadi yg ke 27.
Bila hubby tanya nak hadiah ape, aku ckp xpyhla dua org ni kira hadiah yg paling best.
Baik x aku..xmaterialistik kan..haha.
Hubby ckp kalau mcm tu thn depan dia nak bagi lg hadiah kalau mcm ni.
Amboii...kilang pn nk rehat jgk ye dak...

Dia tak tahu aku xnak hadiah sbb nt besday dia aku pun xnak bg hadiah.
Aku nak ckp syg hadiahkan ank2 kita dkt b.
Hadiah yg xternilai.
Cewwahh bijak x akak...

Pada semua yg wish dkt fb, wasap tima kaseh byk2.
Aminnn semua doa2 yg baik utk aku.
Semoga aku menjadi hamba Allah, anak, isteri, ibu dan kawan yg lebih baik lagi di sisi Nya..
Aminn...




2 comments:

eila abdullah said...

bagus..bagus...jimat kos sara hidup...hhahahaha..pandai lh uteq menyahut inflasi sifar....

qasehuteq said...

Tentulah cik eila..nt besday u nt tiru cara i taw...