Thursday, 11 July 2013

Terima Kasih Habib

Pagi-pagi lagi Habib Jewel buat i rasa teruja gitewww..
Bukan bagi rantai, gelang juga bukan, subang pun bukan
'
'
'
'
'

Dapat kad raya uollssss.
Orang pertama bagi kad raya kat i...tacingg nyeee.

Bagus betul customer service Habib ni kan.
I sekali je beli barang kat Habib.
Diulangi SEKALI..hehe

Sebab i ni bukan datinss sangat kan nak beli belah kat Habib.
Tapi Habib tetap tak lupakan i.
Selalu hantar katalog untuk menkecurkan air liur yang bisa meleleh...


Juga dapat RM50 rebate dari PANDORA
So kalau ader sesape nak kad rebate ni sila bagitau
I bagi uolls percuma je..
Bersedekah di bulan mulia katakan.....


Juga dapat duit rayaaaa...
Betul ke bohong??


Sampul jer....


3 comments:

embun suchi said...

curlass datin teq soping mas di habib. dengar2 mas turun hargo pulok ni, boleh la soping untuk koleksi raya pulak.

qasehuteq said...

soping time promosi hari tu jh...ke depe jabat sy je habib..hehehe
murah ko?tok tahu plop tu.sapa ko seriya sekilo??

eis said...

Next rebet kalu ade send kat saya k.... Sy booking awal2... Hehe