Monday, 1 July 2013

Menang RM20,000

Pagi-pagi lagi dapat sms macam ni.

Aku try bukak website yang tertera.
Terus keluar website dia.
Apa yang memusykilkan daku gaya ayat tu tak boleh blah.
Macam slang ke arah negara jiran je.
Ye ko idok Shell punyer website ni.

Cer korang tengok


Agak-agak betul ke bohong??
Kalau betul xsia2 daku setia isi minyak di Shell.
Kalau tipu memang lahanat betol siap create website lagi.

4 comments:

embun suchi said...

dihimbau tu maksud dio gapo teq ?
kalu mene 20k jangan lupakan daku. nok tudung parida selai.

qasehuteq said...

awk pn xpehe?hehe.sy ingatkan bahasa jawa.
kalu sy mene sy wi keto audi ko awk sbutir.
dh nak wi ko matyo xjadi

embun suchi said...

baiknyo awok...
boleh r.

Anonymous said...

rasanya PM pun takde masa nak sahkan sebarang peraduan yang sewaktu dengannya. tapi kalau betul awak dapat 20k, tahniah. :)