Tuesday, 21 January 2014

Cucu Sedara Yang Ke 4

7 Januari 2014 lagi budak ni keluar.
Hari ni barulah merasa dudok dalam blog ni ye.
Apa nak buat auntie ni malas sangat nk post.
Auntie lah sangat kann.
Ni cucu saudara aku yang ke 4.
Makin hari makin tua rase.
Kenapalah diorang ni cepat sangat kahwin.
Muda2 lagi aku dapat title nenek saudara.

Ni anak kepada anak buah aku yang kahwin tahun lepas.
Aku penah post kat blog Gieya Kawen


Lepas ni banyak lagi baby2 yang bakal menyusul dalam blog ni.ehem...
Tahun ni saja aku ade dua orang akak yg pregnant..
Bertambahla list duit raya nanti..hehe

Baby boy 3.7kg.
Homai aku dulu bersalin 3.35kg pun dah hoiiii susahnya nak teran.
Inikan pula beliau...
Anda hebak!!
Di sebalik tabir tu aku tak tahu la drama apa kat labor room tu kan..haha..
Semua dok perli kat mak budak ni,
Masa pregnant sakan makan tido makan tido mana anak xbesar..




Budak baru lahir ni comel je kan.
Gewammmm nak gomol2 pipi.
Homeii sangat.