Thursday, 21 March 2013

Handphone Icherry C20 Flip Butterfly Sweet

Malam tadi kami kluar pergi repair handphone hubby.
Handphone die ngam2 habis warranty baru buat hal.
Tak boleh online lama sket jadik off.

Aku rasa dia panasssss hati kot sebab aku dok menghanjeng dier, 
"eh, galaxy notesss pun rosak ker der??"
Haahaaa.
Dan dan jer nak pergi repair.

Maklumlah aku punyer handphone skrin dah retak seribu kena pelangkung ngan Qaseh.
Handphone die??Jangan harap nak bagi anak main.
Tengok2 yang die rosak dulu.
Berkat i xkedekut dgn anak kot...hahhaaaa.

Masa aku kat kedai tu aku ternampak satu phone ni.
Comellllll....giles menarik nafsu.
Kalau ade call die nyala2 giteww.
Handphone cikai je.
Rege RM198.
Xde android xde Facebook.
Tapi cun giler.
Dah lama aku minat handphone jenis flip ni.
Tapi xpenah terbeli.
Sesuai untuk remaja bawah umur macam i..hehee

Bila aku cakap kat hubby comei ek tepom ni??
Die tak layan weiii...xpe xpe...
Tapi aku tak beli. Aku sedar membazir amalan syaitan nir rajimmm.
Kalu handphone aku rosak blehla buat alasan.
Tapi dok teringat lagi ni kat handphone ni.
Sampai rumah hubby tny "betul ker minat handphone tu".
Soalan mcam xpuas hati.
Aku jwb "hhhhhhhhhmmmmmmmmmmmm"..hehe
Ke aku jer rasa comei????

4 comments:

eila abdullah said...

belilah jgn xbeli..kasi kat iris...

qasehuteq said...

mok dio hok nk.anak xse.u la bli kat i.u kan mok cik kayooo.dapat APC.ahakkkss.
Saya menang motor..

Arshiya said...

kedai dia kat mana

qasehuteq said...

Arshiya: Hp ni saya tengok dekat kedai dalam Billion KB.First Floor