Monday, 23 December 2013

Bermulanya Diari Baru

Hai...Assalamualaikum..
Pejam celik dah dekat sebulan tak potpet potpet kat blog.
Bukannye xde benda nak distori, 
banyaak sangat.
Tapi malasssss semakin menjadi2.
Setakat malas nak update blog tu boleh dimaafkan lagi.
Tapi bukan tu je masak pun jadi malassss sgt.
Dah lama dapurku xberasap...
harap2 suamiku xlari...hekhek..

Eh bukannya mengeluh..
Aku syukur sangat.
Syukur diberi peluang kedua utk merasai manisnya mengendong tomei2 dalam perut.
Alhamdulillah hari ni dah 9weeks.
31 weeks to go..huhhhh...
Penantian sgtlah....paham2 jelah


Pregnant kali ni alhamdulillah xde alahan langsung..
Cuma loya tu sepanjang masa.
Kalau yg dlu hazabla jugak...
Mintak2la sampai deliver ye baby...

Kawan-kawan yg masih berusaha utk peknen aku doakan smoga Allah berikan rezeki utk kamu.
In Sha Allah.
Nanti kita sama2 berjaga malam next year ye...hehee..


Published with Blogger-droid v2.0.10

5 comments:

aina zaireynna said...

qaseh nk buleh adik..tahniah teq..tok dan doh la ak nk hambakkk...

Take care :)

qasehuteq said...

Dan lagi na.bila mu nak lansungnyo...nk mkn gulai bedooh ni.tq na.

embun suchi said...

amin...
nok ngandung etek nih.

cikji said...

congratss teqqq, alhamdulillah rejeki. tingin nok merasainyo tapi takdok rejeki lg setakat ni.

qasehuteq said...

Nik n uci..sy doa ko awk berdua deh..in sha Allh ad rejeki nt...