Tuesday, 1 January 2013

Selamat Tinggal 2012

Memori 2012 yang akan ditinggalkan.

Januari 2012

Pembuka tirai 2012.
Misi mencantikkan dapur, walaupun jarang2 je berasap..heheh
Dengan harapan masakan akan bertambah sodap selepas masak menggunakan dapur baru...
ekau mampu???
Duit melayang tapi berbaloi-baloi.
Hasilnya??
Taraaaa.....


Februari 2012



Hahah...tetiba.
Oleh kerana xde yang spesel utk dikenangkan bulan Februari..

ehhh..jap ader.aku baru ingat.
Ini...


Qaseh secara rasminya boleh berjalan...
Tengok betapa hepinya beliau.
Sengeh sampai ke telinga.

Mac 2012

Happy birthday to my lovely muahhh..muahhh...

27 Mac 2012 genap setahun.
Alhamdulillah dapat tengok anak membesar depan mata.
Sooo..soooo happy la walaupun kekadang tu mencabar pun hado..
Even time kerja 9 jam duduk dengan babysitter tapi alhamdulillah
beliau belum tertukar mak lagi..


April 2012

Dan bila April..dan bila April...Dato Fazley..

Masa ni aku first time kena g kursus selepas ader anak.
Rindu giler masa ni..
Padahal dekat je pon kursus nye.

Kat sini je.



May 2012


Betambah lagi pasangan kembar dalam famili kami.
Turn aku bila la ek?

Jun 2012


Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang ke 2 untuk kami.
Alhamdulillah semoga jodoh kekal berpanjangan.

Julai 2012



Satu-satunya untuk dikenang dalam bulan Julai.

Majlis Perasmian Kompleks Mahkamah Pasir Mas.
Pakaian mestilah seragam ye......

Ogos 2012


Hancur berkeping-keping hatiku...hukhuk..
Alwady telah menyondol pili bomba.
Masa tu otw balik dari kubur arwah ayah masa hari raya.
Parking baik punya belakang pili bomba.
Bila nak gerak masukkan gear D terus jalan.
GGrrrrrrrrr.........

September 2012


Happy birthday to me..
Nak jugak..heheh.

Oktober 2012

Happy birthday to my mum.
Aku hadiahkan Quran digital sebab dia dah lama dok teringin.
Walaupun kekadang tu dia sendiri tak reti nak guna..LOL...hehe.
Nak wat macam mana 'aku yang tak mampu'.
Kumpul duit dulu baru beli..sob..sob...


November 2012





Bercuti di Taman Negara dan Bukit Gambang


Disember 2012


Kenangan paling ngeri.
Pasti menjadi sejarah buat anak buah aku..
Akan dikenang sampai bila-bila.

Opss..lupa.
28 Disember 2012
Happy Birthday to my hubby.
Semoga panjang umur dan dimurah murah murahkan rezeki....

Dan di hari pertama dalam tahun 2013 aku berazam untuk memperbaiki diri dari segala sudut terutamanya pengurusan kewangan supaya tidak lagi boros dalam berbelanja.
Itulah azam yang paling susah sekali..ohhoooo.
Tapi boleh je kot.
Doa pula semoga hidup kami sekeluarga terus diberkati dan dilimpahkan dengan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik dan kebahagian yang berpanjangan..Aminnn.

4 comments:

embun suchi said...

amin...

gud luck utk azam mengurus kewangan tu.
sama2 lah kita menuju kejayaan.

qasehuteq said...

hehe.
amin. semoga beg duit kita lebih kemas dan terutup rapi pahni bim dop

eila abdullah said...

fuyooo...nak join gakkk....
...teq, takutlah tgk tgn yg si kembar tu....mngerikan (btul dok ejaan ni...heheheh) b

qasehuteq said...

mehla eila albakry join sokmo ke embunsuchi?hehe
meme takut dan ngerilah.bulih sepat so so kulit tu