Tuesday, 18 June 2013

Biskut Raya Is Coming

Biaselakan dekat-dekat nak masuk bulan puasa ni 
kalau kat ofis jenuh nak kena try
Tetiba jer ramai usahawan biskut raya
Tapi best jugak kan
Even dalam hati dah nekad tak nak tempah, 
tapi still try lepas seketul seketul, 
Eh yang ni nampak sedap, pastu try yang lain plak,
jahat kan...muahahaha

Kalau tahun-tahun sebelum memangla oder je kejenye
Tapi bila dipikir2 balik xberbaloi wehh beli biskut sampai beratus ringgit tapi bila dapat sikit jer

Tetiba datang keinsafan dalam diri aku
Kan ker lagi bagus kalau buat sendiri je
Mesti dapat banyak dari dok oder RM38/50 biji tu kan
Masalahnya pandai ker aku nak buat?hehe
Belum cuba belum tahu kan

Che Ta dah terbayang2 kuih yg bakal Che Ta buat nantiii


Macaron


Almond London


Tat Nenas


Popia Nestum


Biskut Siput

vahvahvaaahhhhh...
In Sha Allah.
Memang tahan jer kalau member dtg promote biskut.
Aku nak buat sendiri ok...
Tapi kat laki i xbagitahula,
Nanti kalo xbuat dia cakap
"Kecek sajjjoo"
Kecik ati i tau....

Kalau xder post pasal buat biskut until raya nanti, 
memang betul la ape yg laki i cakap tu...hehehe..
Tapi niat tu dah ader, ok la dari takde kan??

2 comments:

eila abdullah said...

order plzzzz...
1. biskut siput agok2 1 satu sawah
2. biskut tat nenas 1 ladang nenas
3. biskut popia nestum 2 tin nestum..celop abih

qasehuteq said...

cehhhhh..menghanjeng kawe napok.
natila kawe bowok time poso.utk display sajo jah