Tuesday, 4 December 2012

Mizz Nina dirompak?

Biar betul, terkejut aku baca paper pagi ni.
Advance sungguh penjenayah sekarang kan.
Dekat traffic light pun sempat lagi.

 Ape yang jadi kat Mizz Nina ni boleh kita jadikan pengajaran.
Aku pun sama kalau drive suka sangat letak handbag kat seat sebelah.
Abis tu nak letak kat mana pasni?
Takkan dalam car boot kot?

 Mizz Nina telah memuat naik gambar keretanya yang telah dipecahkan cermin menerusi laman instagramnya.


Macam-macam idea gila penjenayah sekarang kan.
Baru-baru ni juga member aku ada cerita kat aku, seorang wanita yang juga kakitangan awam ditangkap di tempat kerjanya kerana disyaki menjual barang-barang emas yang telah diragut oleh ANAK-ANAKNYA di sekitar kawasan Kota Bharu...Buktinya polis menjumpai surat-surat jual emas tu dalam laci....HOiiiiii mak ke apelah kan..bersubahat sama..Tak paham betol aku..

2 comments:

aina zaireynna said...

kt kl bnda ni da bese sgt teq..bag tuh letk kat kaki..jgn btol2 atas seat..huhuhu..

qasehuteq said...

mujo aku dk kota baru na.kota baru ore naik muto jh kna ragut.nge keto xdk lg na.hehe