Wednesday, 1 February 2017

Lawatan sambil belajar : Zoo Negara


Selamat tahun baru 2017.
Tahun ni azam baru nak kerap update blog. 
Banyak sgt kenangan di tahun 2016 berlalu begitu saje sbb xsempat diblogkan. 
Terasa suatu kerugian di situ. 

So, pembuka cerita nk throwback kisah jenjalan di zoo negara. 
Byk-byk zoo kita survey last2 sini jgk sampai.



Tak tahu nk bagi berapa bintang.. Haha.
Binatang OK la bykla jugak. Tiket tu rasenya kalau diturunkan lagi harga rasa baru affordable. 

Tapi tak pelah janji kids happy dpt tgk real animals yg before ni dpt tgk kat channel National Geographic je.




Bukan anak je first time tgk zirafah real, mak pun sama 😅

















Dan juga panda.
Amboi kemain kau kan.
Kita nk begosip pn xbuleh, asyik kene syyyhhhh haje.
Dah macam masuk library ko tahu tak?
Dasar panda xsedar diri, sis marah ni..





Sebelum keluar dari bilik panda tadi ade tempat utk review gambar-gambar yg tlh cameraman ambikkan di luar tadi.
Harga kalau tak silap RM100.
Sis tak nak tapi husband sis nak, so layankan jelah.

















Overall ok la best, kalau lagi bersih kandang-kandang binatang tu lagi ok kot.
Harap ada staff zoo negara baca ye, upgrade sikit ape salahnye kan.
Barulah berbaloi dengan harga tiket.
tidaklah sakit sangat hati bayar memahal...hihi

2 comments:

WICK MORRISON said...

Adakah anda berminat untuk menyertai illuminati besar, di sini adalah kehidupan yang
mengubah peluang ke dalam dunia yang
kaya, anda akan diberi $ 10,000 setiap dua minggu sebagai keahlian
berkat, hubungan yang kuat dan terkenal Illuminati e-mel rasmi pada
illuminati.priest@mail-on.us
Inbox tuan besar
Whatsapp +13176681073

THE ILLUMINATI said...

ANDA PERLU PINJAMAN A TODAY
Memerlukan pinjaman yang cepat, mudah, selamat dan terjamin?
Anda berada satu langkah lagi untuk Wang anda!
pinjaman cepat dan fleksibel!
Permohonan diterima 24 jam sehari, 7 hari seminggu.
Ia mengambil masa hanya tiga langkah mudah
1) Pilih jumlah dan tempoh pinjaman anda
2) Lengkapkan permohonan anda
3) Dapatkan wang anda dalam beberapa minit!
Kami boleh memberi jaminan perkhidmatan kewangan yang terbaik berpengalaman & profesional!
Mesej ini ditujukan untuk anda!
Peti masuk saya jika anda berminat
Jika anda memerlukan pinjaman, sila hubungi kakitangan yang bertanggungjawab untuk pinjaman
pemprosesan melalui hubungan di bawah
Whatsapp +13176681073
atau sila membalas e-mel
idaghehernadez@gmail.com