Wednesday, 1 February 2017

Lawatan sambil belajar : Zoo Negara


Selamat tahun baru 2017.
Tahun ni azam baru nak kerap update blog. 
Banyak sgt kenangan di tahun 2016 berlalu begitu saje sbb xsempat diblogkan. 
Terasa suatu kerugian di situ. 

So, pembuka cerita nk throwback kisah jenjalan di zoo negara. 
Byk-byk zoo kita survey last2 sini jgk sampai.



Tak tahu nk bagi berapa bintang.. Haha.
Binatang OK la bykla jugak. Tiket tu rasenya kalau diturunkan lagi harga rasa baru affordable. 

Tapi tak pelah janji kids happy dpt tgk real animals yg before ni dpt tgk kat channel National Geographic je.




Bukan anak je first time tgk zirafah real, mak pun sama 😅

















Dan juga panda.
Amboi kemain kau kan.
Kita nk begosip pn xbuleh, asyik kene syyyhhhh haje.
Dah macam masuk library ko tahu tak?
Dasar panda xsedar diri, sis marah ni..





Sebelum keluar dari bilik panda tadi ade tempat utk review gambar-gambar yg tlh cameraman ambikkan di luar tadi.
Harga kalau tak silap RM100.
Sis tak nak tapi husband sis nak, so layankan jelah.

















Overall ok la best, kalau lagi bersih kandang-kandang binatang tu lagi ok kot.
Harap ada staff zoo negara baca ye, upgrade sikit ape salahnye kan.
Barulah berbaloi dengan harga tiket.
tidaklah sakit sangat hati bayar memahal...hihi

2 comments:

WICK MORRISON said...
This comment has been removed by a blog administrator.
شركة المثالية said...


شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

شركة المثالية للتنظيف
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر