Wednesday, 31 October 2012

Adam dan Hawa


Korang rasa best ke citer Adam dan Hawa ni.
Kat ofis semua dok layan je citer ni time xde keje.
Maklumlah kat rumah i xpakai Astro HD...
saya tak mampu (sambil tunduk merenung lantai)..ececehhh...



Harini baru stat tgk sampai episod 5.
Novel dah baca 4thn lepas kot. Rasanya xdelah best sgt.
Yang penting lagu citer ni best la jgk.....demi cinta dalam hatimu.....oooooooo....

(versi kak iti)

Kalau korang yang xde HD kat rumah or ade tapi tak sempat nak tengok 
silalah download cite ni kat pereka cerita pastu layan wooo..

Jangan silap download adam dan hawa yang ni plak..hehee

Adam dan Hawa ni khusus untuk abang dan ahkak saja tau..budak2 main jauh-jauh...Betul tak Kak Tom???

2 comments:

embun suchi said...

saya tengok muka kak tom sgt plastik di papan iklan pasar siti khadijah.

qasehuteq said...

haha.tula pasar.besar sedebok teh iklan dio.bapo juta bayar ko mpkb agaknyo nk letak iklan citu..awk try la tgk wanita hari ini hari jumaat.lagi lucu kalu dgr kaktom kecek.hehe